11/2023  |  Uutiset

Kokeneita arkkitehteja ArcoCare-tiimiimme

ARCO Architecture Company vahvistaa koko Suomen alueella toimivaa ArcoCare-tiimiään ja etsii kokeneita, teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa arkkitehdin tutkinnon suorittaneita sairaala- ja terveydenhuollon suunnittelun ammattilaisia.

Etsimme pääsuunnittelijoita, vastaavia rakennussuunnittelijoita tai projektipäällikköitä, joille on kertynyt syvällistä osaamista sairaalasuunnittelusta ja terveydenhuollon ympäristöstä sekä niiden erityistarpeista vähintään viiden vuoden ajalta. Edellytyksenä tehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle on roolista riippuen pääsuunnittelijan tai rakennussuunnittelijan pätevyys tai vahva kokemus projektipäällikkönä toimimisesta. Soveltuva FISE pätevyys luetaan eduksi.

Meillä pääset osaksi huippuammattilaisten joukkoa – haluamme olla osaltamme vaikuttamassa rakennetun sairaalaympäristön kehittymiseen, sosiaali- ja terveyspalveluiden sujuvuuteen ja hyvinvointialueiden toiminnallisuuden edistämiseen. Teemme suunnitteluprojekteja koko Suomen alueella useiden hyvinvointialueiden kanssa ja tavoitteenamme on myös kansainvälistyä. Toimimme joustavana verkostona ja työtä on mahdollista tehdä oman tilanteesi mukaan Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Oulussa. Käytössämme on Archicad- ja Revit – suunnitteluohjelmistot.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään merkityksellisissä ja mielenkiintoisissa projekteissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa terveydenhuollon ympäristöjen kehittämiseen ja laadun parantamiseen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä senioriteetista riippuen mahdollisuuden osakkuuteen. Tehtävän aloitusajankohdasta voimme sopia tilanteesi mukaan.

Lisätietoja ArcoCaresta ja tehtävistä antavat Piia Viitanen p. +358 40 099 3611, tavoitettavissa pe 10.11.2023 klo 13:00-16:00 ja Janne Helin, p. +358 40 0639 581, tavoitettavissa ma 13.11.2023 klo 12:00-14:00.

Hae tehtävää 20.11.2023 mennessä lähettämällä CV:si ja portfoliosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@arco.fi

​​​​​​​