Meistä

PAUSE
PAUSE

Rakennamme asiakkaalle jokaiseen projektiin optimaalisen tiimin Arcon eri toimipisteiden ja kumppaneiden osaajista.

Arcossa työskentelee heimoverkoston tukema monipuolinen osaajajoukko neljässä eri toimipisteessä.

Yhteistyö

Työskentely Arcon kulttuurissa tarkoittaa korkean tavoitetason asettamista, tiivistä yhdessä tekemistä, avointa kommunikaatiota, rakentavan palautteen antamista sekä jatkuvaa tiedon, ideoiden ja kokemusten jakamista.

Yhtenäiset toimintamallit, työvälineet ja heimoverkoston tuki mahdollistavat uusien tiimien nopean muodostamisen ja dynaamisen työskentelyn.

Perusasioiden tehokas toteutus vapauttaa aikaa uuden oppimiseen ja edistää luovuutta.

Jatkuva oppiminen

Arco on suunnittelun edelläkävijä, jonka asiakkaat ja työntekijät kehittyvät nopeasti. Meidät tunnetaan uteliaana ja innostavana tiennäyttäjänä, on sitten kyse teknologiasta tai kokonaisvaltaisista, kaupunkidynamiikkaa muuttavista hankkeista.

Rohkaisemme työntekijöitämme ottamaan aktiivisen roolin oman urakehityksensä suunnittelussa ja tarjoamme tukea ja resursseja heidän tavoitteidensa saavuttamiseen.

Joustava työympäristö

Työympäristömme tukee joustavuutta. Yhä monimuotoisemman työskentelykulttuurin myötä sopiva työympäristö voidaan valita työtehtävien, mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Joustavuus mahdollistaa paremman työn ja vapaa-ajan tasapainon, lisää tuottavuutta ja luovuutta sekä parantaa henkilöstön viihtyisyyttä.

Henkilöstöllämme on mahdollisuus työskennellä Arcon eri toimipisteissä Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Oulussa. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia oppia ja kasvaa kollegoiden kanssa eri puolilla maata.

Töihin meille

Arco on kasvualusta kestävälle ja laadukkaalle arkkitehtuurille sekä alan parhaille osaajille. Kutsumme luoksemme osaajia, jotka hakevat merkityksellistä työkokemusta Suomen monipuolisimman arkkitehtijoukon kanssa. Tule osaksi arvostettua ja innovatiivista tiimiämme, joka toimii neljässä eri toimipisteessä ympäri Suomea: Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Voit lähettää meille CV:si ja portfoliosi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@arco.fi. Lisää hakemuksen otsikkoon toimipiste, johon haet.

Otamme yhteyttä kun olemme käsitelleet hakemuksesi ja ilmoitamme, mikäli meillä on tarjota työmahdollisuutta joukossamme.

Lähettämällä CV:si ja portfoliosi annat Arco Architecture Company Oy:lle suostumuksesi henkilötietojen säilyttämiseen. Henkilötietoja säilytetään yksi vuosi sen jälkeen, kun hakemuksesi on saapunut meille. Jos haluat, että henkilötietosi poistetaan rekrytointiprosessin jälkeen, voit ilmoittaa meille tästä jo hakemuksessasi tai jälkikäteen olemalla yhteydessä osoitteeseen rekrytointi@arco.fi.

Uratarinoita

Tutustu inspiroiviin uratarinoihin, joissa suunnittelijamme kertovat matkastaan alalla.

Tutustu Arcolaisten uratarinoihin