Hotel Indigo Helsinki Boulevard

Toimistotalon muutos boutiquehotelliksi

Hotellit ja vapaa-aika Sisustus

Sijainti
Helsinki

Tilaaja
NCC Rakennus Oy, Restel Oy, Ilmarinen

Laajuus
7 700 kem²

Vuosi
2015

Helsingin Bulevardilla 60-luvulla rakennettu toimistorakennus sai uuden elämän pohjoismaiden ensimmäisenä IHG:n Indigo-ketjun design-hotellina.

Punavuoren design-alueen sydämessä ja menneinä vuosina hyvinkin vilkkaan telakka-alueen läheisyydessä sijaitseva hotelli haluaa tuoda esille ympäristönsä tarinaa. Hotel Indigo Helsinki Boulevard on korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustus on raikas ja moderni.

Hotellissa on 120 huonetta, joista 105 on deluxe-tason standard-huonetta, 14 executive-huonetta ja yksi Junior Suite. Hotellissa sijaitsee myös Body, Mind & Soul -studio kuntosaleineen, jooga-huoneineen ja saunoineen. Ravintola Bröd Punavuori sijaitsee hotellin aulatilojen läheisyydessä.

Arco vastasi hotellin pää-, arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta. Hotel Indigo Helsinki Boulevard palkittiin Finland’s Leading Boutique Hotel 2021 -tittelillä. Uudesta hotellikiinteistöstä rakennettiin erittäin energiatehokas ja kiinteistö saavutti kansainvälisen LEED®-ympäristöluokituksen kultatason.

Hotellin uusi julkisivu toteutettiin kevyestä sinkkipellistä. Haasteellisen peltisepän työn toteutti kokenut peltiseppä Esko Kivi, joka palkittiin työstä Rakentamisen Ruusu -tunnuspalkinnolla.