Perhelän bulevardikortteli

Järvenpään keskuskorttelissa yhdistyvät asuminen, työ ja palvelut

Hybridi

Sijainti
Järvenpää

Tilaaja
YIT

Laajuus
30 500 brm²

Vuosi
2021-

Laadukas asuminen, elämää helpottavat palvelut, modernit toimistotilat ja kulinaristiset elämykset yhdistyvät uudella tavalla Järvenpään keskuskorttelissa.

Järvenpään Bulevardikortteli on hybridikokonaisuus, joka pitää sisällään neljä asuinkerrostaloa, kaksi toimistohanketta, päivittäistavarakaupan, ja korttelin pysäköinnin. Asuntorakentamisen alimmissa kerroksissa on korttelikokonaisuuteen kytkeytyviä liike- ja toimistotiloja. Liiketilat muodostavat kortteliin kaupalliset palvelut sisältävän kivijalan.

Ravintolatilojen osalta kortteli kytkeytyy esimerkiksi katutason terassialueilla suoraan osaksi Järvenpään keskustan kävelykatualuetta. Korttelin ulko-oleskelualueet sijoittuvat katutasosta nostetulle kansipihalle, jonka käyttö on osin puolijulkinen – pihakansi on vapaasti saavutettavissa Järvenpään Kävelykatu Jannelta kaikille vapaakäyttöisen oleskeluportaikon kautta.

Kaikille korttelin toimistohankkeille on haettu LEED-ympäristösertifiointi.

Rakentaminen alkoi 2021, ja vuoden 2024 alussa kokonaisuudesta on valmistunut n. 20 000 kem² sekä 4 500 m² pysäköintilaitos.