Unity Helsinki

Monipuolisia majoitus- ja työskentelytiloja Helsingin Jätkäsaaressa

Hotellit ja vapaa-aika

Sijainti
Jätkäsaari, Helsinki

Tilaaja
Skanska CDF

Laajuus
4 200 kem²

Vuosi
2022

UNITY Helsinki tarjoaa monipuolisia majoitus- ja työskentelytiloja Helsingin Jätkäsaaren vilkkaassa miljöössä.

Suunnittelulla ja hyvällä yhteistyöllä on saatu aikaan moderni studiokonsepti, joka palvelee niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin työelämässä.

Hotellihuoneet eivät yksin kykene tarjoamaan ratkaisuja työmatkailun ja väliaikaisen asumisen tarpeen monipuolistuessa. Tiivistahtiselle työkomennukselle saapuva työntekijä haluaa löytää kokoustilat työpisteen ja huoneiston kanssa saman katon alta.

Työskentelyn lisäksi on olennaista, että Unity Helsingissä on mahdollista myös rentoutua, viettää vapaa-aikaa ja ottaa vastaan henkilökohtaisia vieraita. Kodikas huone, saunaosasto ja kuntosali tarjoavat viihtyvyyttä myös vapaahetkiin. Parvekkeelle voi istahtaa aamukahvin äärelle ihailemaan laajaa näköalaa. Sisäpiha avautuu viereisten talojen kanssa yhtenäiseksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, jota viehättävän pihasuunnittelun mukaan toteutettu istutussuunnitelma täydentää.

UNITY Helsinki sisältää 83 huoneistoa, joiden loft-henkiset, viiden metrin korkeuteen yltävät huoneet sisältävät makuuparven, oleskelutilan ja pienen keittiön. Hotellitason palvelut mahdollistavat sujuvan arjen vierailun aikana.

Suunnittelussa tiloilta haettiin ennen kaikkea muunneltavuutta ja viihtyisyyttä. Huoneiden tuli olla riittävästi varusteltuja väliaikaiseen asumiseen, tarjoten samalla väljyyttä myös rauhoittumiseen ja työskentelyyn. Talotekniikan täytyi vastata muun muassa valaistuksen ja ilmanvaihdon osalta kompaktin tilan vaatimuksia. Kalusteiden tuli sopia konseptin korkeaan tasoon muuntautuen eri tilanteisiin sopivaksi. Tiloissa tuli kyetä ottamaan vastaan sekä työtuttavuuksia että henkilökohtaisia vieraita. Työskentelyä varten asiakas voisi siirtyä myös alakerran työpisteille tai varata palavereihin sekä tapaamisiin neuvotteluhuoneen.