Projektit  |  Sisustus

Jugendlinna – sisustus

Suunnittelukohde oli yli sata vuotiaan, merkittävällä keskustasijainnilla olevan suojellun arvokiinteistön saneeraus asuinkäyttöön.

Vuosi
2017

Laajuus
186 kem²

Sijainti
Turku

Tilaaja
Yksityisasiakas

Suunnittelun lähtökohtana oli rakennuksen ikää ja arkkitehtuuria kunnioittaen tähdätä nuorekkaaseen ja raikkaaseen lopputulokseen. Tavoitteena ja haasteena oli tuoda lämpöä, kodikkuutta, ajan kerroksellisuutta ja elämän tuntua vanhan rakennukseen asuntoon, jossa aivan kaikki irtain on uutta.

Sisustussuunnittelu aloitettiin suunnitteluprojektin lupavaiheen jälkeen, jolloin asunnot olivat täysin raakatilaa pinnoiltaan ja vesipisteiden sekä viemäröintien paikat oli määritelty. Suunnittelimme asuntoon pieniä tilallisia muutoksia kiintokalusteita käyttäen. Suunnitteluun sisältyivät pintamateriaali-, kiintokaluste-, valaistus- ja irtokalustesuunnittelu. Osa irtokalusteista suunniteltiin mittojen mukaan ja teetettiin mittatilaustyönä. Suunnittelu oli erittäin kokonaisvaltaista. Olimme mukana mm. myös asunnon viherkasvien sekä tekstiilien, mattojen ja verhojen määrittelyssä ja valinnassa.