Henkilöstö voimavarana

Arkkitehdin ammatin harjoittaminen on luovan mielen liikkumista ajassa ja paikassa. Historia, nykyhetki ja tulevaisuus ovat kaikki samanaikaisesti läsnä rakennetussa ympäristössä ja arkkitehdin mielenmaisemassa.

Koronapandemian käynnistämä, lähes kaksi vuotta kestänyt etätyöskentelyjakso on mullistanut työyhteisöt, toimintatavat ja palaverikäytännöt. Lyhyessä hetkessä siirryimme toimistoista koteihin ja opimme uusia tapoja kommunikoida. Etätyöskentely on tuonut mahdollisuuden uudenlaiseen aikatauluttamiseen ja sen hyötyjen maksimointiin. Hybridityön avulla voimme säilyttää etätyön hyvät, joustavat ja aikaa säästävät edut, mutta samalla meidän on vältettävä etätyön haittapuolia. Pitkä etätyöjakso luo säröjä työyhteisön sosiaaliseen yhteenkuuluvuuteen. Kollegoiden kohtaaminen ylläpitää yhteishenkeä. Työn kipinä, uudet ideat ja innovaatiot syntyvät ihmisten kohtaamisista. Työnantajana koemme lähityöskentelyn olevan arvokasta niin yrityksemme menestyksen kuin työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta.

Arcossa tiimin toiminnan onnistuminen vaatii aina jäsenten vahvaa sitoutumista, yhteen hiileen puhaltamista, kaiken keskinäisen kilpailun puuttumista ja yhdessä sovittuja tavoitteita, joiden saavuttamiseen on tiiminä sitouduttu. Tiimin toiminnan onnistumisen kannalta on tärkeää, ettei se jää irralliseksi suhteessa muuhun organisaatioon.

Avoin hakemus

Etsimme aina lahjakkaita ihmisiä työskentelemään kanssamme. Tarjoamme dynaamisen, innovatiivisen ja ammattimaisen – mutta kuitenkin epämuodollisen – työpaikan kaupungin sydämessä.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, lähetä meille CV:si ja portfoliosi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@arco.fi. Otamme yhteyttä, jos sopiva työpaikka on avoinna.