Henkilöstö voimavarana

Arkkitehdin ammatin harjoittaminen on luovan mielen liikkumista ajassa ja paikassa. Historia, nykyhetki ja tulevaisuus ovat kaikki samanaikaisesti läsnä rakennetussa ympäristössä ja arkkitehdin mielenmaisemassa.

Koronapandemian käynnistämä, lähes kaksi vuotta kestänyt etätyöskentelyjakso on mullistanut työyhteisöt, toimintatavat ja palaverikäytännöt. Lyhyessä hetkessä siirryimme toimistoista koteihin ja opimme uusia tapoja kommunikoida. Etätyöskentely on tuonut mahdollisuuden uudenlaiseen aikatauluttamiseen ja sen hyötyjen maksimointiin. Hybridityön avulla voimme säilyttää etätyön hyvät, joustavat ja aikaa säästävät edut, mutta samalla meidän on vältettävä etätyön haittapuolia. Pitkä etätyöjakso luo säröjä työyhteisön sosiaaliseen yhteenkuuluvuuteen. Kollegoiden kohtaaminen ylläpitää yhteishenkeä. Työn kipinä, uudet ideat ja innovaatiot syntyvät ihmisten kohtaamisista. Työnantajana koemme lähityöskentelyn olevan arvokasta niin yrityksemme menestyksen kuin työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta.

Arcossa tiimin toiminnan onnistuminen vaatii aina jäsenten vahvaa sitoutumista, yhteen hiileen puhaltamista, kaiken keskinäisen kilpailun puuttumista ja yhdessä sovittuja tavoitteita, joiden saavuttamiseen on tiiminä sitouduttu. Tiimin toiminnan onnistumisen kannalta on tärkeää, ettei se jää irralliseksi suhteessa muuhun organisaatioon.

Avoin hakemus


Voit lähettää meille CV:si ja portfoliosi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@arco.fi. Kirjoita hakemuksen otsikkoon toimipiste, johon haet. Otamme yhteyttä, jos sopiva työpaikka on avoinna.

Lähettämällä CV:n ja portfoliosi annat ARCO Architecture Company Oy:lle suostumuksesi henkilötietojen säilyttämiseen. Henkilötietoja säilytetään yksi vuosi sen jälkeen, kun hakemuksesi on saapunut meille. Jos haluat, että henkilötietosi poistetaan rekrytointiprosessin jälkeen, voit ilmoittaa meille tästä jo hakemuksessasi tai jälkikäteen olemalla yhteydessä osoitteeseen rekrytointi@arco.fi.